Nieuws

Alternatieve openingsuren 2022

Gezien de warme weersvoorspellingen, passen we deze week onze openingsuren aan. De rest van de week sluiten we uitzonderlijk om 16u.

Vanaf dinsdag 16/08/2022 starten we opnieuw met onze normale uren.

 

MATEXPO 2019

Ook dit jaar opnieuw vind je SISA op MATEXPO 2019, de specialisatiebeurs in onze branche.

We worden bijgestaan door enkele poule spelers van het SISA-Presto netwerk. Kom gerust langs op stand 186 voor een praatje, laat de tong wat smeren met een drankje erbij.

Onze vaste ploeg van accountmanagers staat voor je klaar!

Frietjes op SISA!
Na een drukke start van 2019, werd het ganse team vandaag getrakteerd op lekkere frietjes. 
Om alles in goede banen te leiden, hadden we gelukkig wat hulp van onze algemeen directeur. Manu stond meteen paraat om iedereen te bedienen!
 
Zo blijft SISA gesterkt om ook de rest van het jaar onze klanten zo goed mogelijk te bedienen!
Dus aarzel niet om uw prijsvragen voor hydraulische verbindingen of leidingen door te sturen naar ons sales team op sales@sisa.eu!
SISA sluit het circuit van de grootste kraan ter wereld!

Onlangs presenteerde Sarens hun nieuwe kraan, de SGC 250, aan de wereldwijde industriële gemeenschap. Met een duizelingwekkende hoogte van 250 meter en een radius van 275 m is deze de grootste ter wereld. Een laadvermogen van niet minder dan 5.000 ton maakt hem ook nog eens de sterkste ter wereld.

 

Deze kraan is een echte gigant. Maar al deze kracht moet worden overgezet en aangestuurd. Hier komt SISA in het verhaal.

SISA assembleerde en leverde om en bij de 2.000m hydraulische slangen en koppelingen aan dit project. Ook de 932 hydraulische snelkoppelingen die worden gebruikt om de verschillende settings mogelijk te maken, werden door SISA geleverd. Dit alles om het circuit te vormen voor de 18.000liter hydraulische olie die instaat voor de overbrenging van de verschillende krachten nodig om dergelijk indrukwekkend staaltje van Belgische technologie in beweging te zetten.

 

SISA Presto App

SISAPRESTO presenteert de SISAPRESTO app voor verdere verbetering van zijn ondersteuning.

Onverwacht hydraulische problemen? Je wil ze uiteraard zo vlug mogelijk oplossen maar je weet niet wie te contacteren? Laat staan dat je weet wie in de buurt is. Herkenbaar? Niet meer met deze app!

Van zodra je de app opstart tonen we alle depanneurs met bovenaan het centrale noodnummer van SISAPRESTO. De volgorde van de filiaalhouders wordt bepaald door de afstand t.o.v. jouw huidige locatie. Diegene die het dichtst bij jou aanwezig is staat bovenaan, de verst verwijderde staat onderaan. Kies de filiaalhouder die je wil contacteren en je krijgt een overzicht van alle contactgevens. Met 1 druk op de knop kan je de persoon contacteren.

Bovendien kan je je aanvraag tot ondersteuning bevestigen met een SMS. Zo ben je zeker dat de filiaalhouder verwittigd is en er geen kans is dat er informatie of tijd verloren gaat.  

De app kan je installeren op de meeste android-toestellen en vind je in de Google Pay Store.

Installatie:
Open Google Play Store op je smartphone en zoek naar "SISAPRESTO". Volg de gekende stappen om een app te installeren. We hebben enkel toestemming nodig om je huidige locatie te kennen en te bellen.

SISA nv is gevalideerd volgens het kwaliteitssysteem ISO 9001:2015
Bij SISA nv wordt kwaliteit steeds hoog in het vaandel gedragen. Vandaar ook onze 7 sleutel competenties:
 
Willen bijleren
Zich aanpassen en positief omgaan met weerstand
Zich klantgericht en kwaliteitsvol gedragen  
Initiatieven nemen 
Oplossingsgericht denken
Samenwerken
Respectvol omgaan en communiceren
 
Dit jaar hebben we ons toe gelegd op de transitie van kwaliteitssysteem volgens ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015.
Hiertoe heeft accrediteringsbureau SGS zowel onze plant in België, als deze in Polen, ge-audit. Deze audits heeft SISA met succes doorstaan en sinds 17 augustus 2017 zijn wij dan ook trots te mogen meedelen dat SISA nv werkt volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 versie 2015!
SISA is attending MATEXPO 2017

SISA hydro-pneumatics will again attend MATEXPO 2017.

Come visit us at booth 110 for more information regarding:

  • Our HYDRAULIC SOLUTIONS
  • Crimping machines
  • Our top range hydraulic hoses
  • Quick COUPLING innovations
  • and much more...!

This might also be the perfect time to get to know our SISA Presto program, a 24/7 solution for your immidiate hydraulic needs!

Bezoek Agrisem

Op 7 december bezocht het bedrijf Agrisem uit Wallonië, samen met een groep van hun klanten uit Wallonië, SISA NV in Zedelgem

Agrisem is een verdeler van verschillende merken van landbouwmachines zoals Kuhn, CNH, Joskin enz.

Agrisem heeft ook een deskundige hersteldienst die zorgt voor de nodige service in de regio.

Het bedrijf werd opgericht in 1992.

SISA NV toonde tijdens dit bezoek de slangassemblage en zijn machinenpark met draaibanken, brazeer-installatie en plooibanken.

More info?

Contact us 

by phone 050 25 01 90 or by mail sales@sisa.eu