Let's connect

SISA NV is een toonaangevende, kwaliteitsgerichte specialist in het ontwikkelen, verspreiden en fabricage van hoge en lage druk hydraulische aansluitingen.

SISA NV=

  • Eén aanspreekpunt voor alle vragen en uitdagingen van de klant
  • de beste technische oplossing aan de meest kostenefficiente voorwaarden gebruik makend van zijn technsiche competentie en know how
  • verantwoordelijk voor het totale product of het nu gaat om een hydraulische slang of een op maat gemaakt onderdeel

SISA uw partner voor alle hydraulische verbindingen

 

Producten

SISA NV heeft een heel uitgebreid gamma aan componenten geschikt voor de hydraulische industrie

Maatwerk

SISA NV NV gebruikt een modern machinepark om: onderdelen te draaien; buizen te plooien; stukken te brazeren; of via een combinatie van bovenstaande technieken speciale stukken te maken; Intensieve samenwerking en gezamenlijk ontwikkeling met de klant van het ontwerp tot het eind product zorgt ervoor dat er unieke producten ontstaan.

meer

SISA Presto App
SISA Presto is nu 24/7 bereikbaar via uw smartphone!

SISAPRESTO presenteert de SISAPRESTO app voor verdere verbetering van zijn ondersteuning.

Onverwacht hydraulische problemen? Je wil ze uiteraard zo vlug mogelijk oplossen maar je weet niet wie te contacteren? Laat staan dat je weet wie in de buurt is. Herkenbaar? Niet meer met deze app!

Van zodra je de app opstart tonen we alle depanneurs met bovenaan het centrale noodnummer van SISAPRESTO. De volgorde van de filiaalhouders wordt bepaald door de afstand t.o.v. jouw huidige locatie. Diegene die het dichtst bij jou aanwezig is staat bovenaan, de verst verwijderde staat onderaan. Kies de filiaalhouder die je wil contacteren en je krijgt een overzicht van alle contactgevens. Met 1 druk op de knop kan je de persoon contacteren.

Bovendien kan je je aanvraag tot ondersteuning bevestigen met een SMS. Zo ben je zeker dat de filiaalhouder verwittigd is en er geen kans is dat er informatie of tijd verloren gaat.  

De app kan je installeren op de meeste Android-toestellen en vind je in de Google Pay Store.

Installatie:
Open Google Play Store op je smartphone en zoek naar "SISAPRESTO". Volg de gekende stappen om een app te installeren. We hebben enkel toestemming nodig om je huidige locatie te kennen en te bellen.

SISA nv is gevalideerd volgens het kwaliteitssysteem ISO 9001:2015
Bij SISA nv wordt kwaliteit steeds hoog in het vaandel gedragen. Vandaar ook onze 7 sleutel competenties:
 
Willen bijleren
Zich aanpassen en positief omgaan met weerstand
Zich klantgericht en kwaliteitsvol gedragen  
Initiatieven nemen 
Oplossingsgericht denken
Samenwerken
Respectvol omgaan en communiceren
 
Dit jaar hebben we ons toe gelegd op de transitie van kwaliteitssysteem volgens ISO 9001:2008 naar ISO 9001:2015.
Hiertoe heeft accrediteringsbureau SGS zowel onze plant in België, als deze in Polen, ge-audit. Deze audits heeft SISA met succes doorstaan en sinds 17 augustus 2017 zijn wij dan ook trots te mogen meedelen dat SISA nv werkt volgens het kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001 versie 2015!
 
 

More info?

Contact us 

by phone 050 25 01 90 or by mail sales@sisa.eu